Hondenpension

Hondenpension: (In de prijzen van het pension is de voeding inbegrepen.)
14€ per nacht (2de hond in zelfde hok, van het zelfde gezin 7€ per nacht)
verblijf langer dan 1 maand: 12€ per nacht

Dagopvang honden:
9€ per dag   –   voeding niet inbegrepen

Gedragstherapie voor honden:
Voor een eerste consultatie, waarin we de hond en zijn gezin leren kennen en het probleemgedrag vaststellen, rekenen we 25 €, ongeacht de duur van de sessie. Afhankelijk van het probleem en hoeveel werk en tijd voorzien moet worden om dit probleem aan te pakken, bespreken we samen met de klant de verdere wijze van werken en prijzen.

Afhaalservice:
Om honden af te halen en thuis te brengen vragen wij in de regio Mol/Balen/Dessel een forfait van 5€. Om dieren af te halen en thuis te bezorgen buiten deze regio vragen wij 5€ + 0,35€/km.

Loopband:
Sommige honden hebben behoefte aan meer beweging dan de dagelijkse wandelingen. Daarom bieden nu ook de mogelijkheid om van wat extra beweging te genieten in onze Very Important Dog Lounge op de loopband. De loopband is eveneens een prima hulpmiddel tijdens gedragstherapiesessies en – na overleg met de dierenarts – als revalidatie na een operatie, ongeval of ziekte.

Honden die in het pension verblijven kunnen voor 2€ per dag 1 of verschillende keren per dag op de loopband en dit onder onze begeleiding. Honden die niet in het pension verblijven bieden wij tegen 5€ per dag eveneens de mogelijkheid om maximaal tweemaal per dag op de loopband te komen werken. Indien gewenst kunnen zij voor de prijs van 45€ een 10-dagen kaart aanschaffen.